Een gevarieerd programma en meerdere wandeltochten

Er is een gevarieerd programma deze dag. Er zijn dit jaar vier wandeltochten uitgezet; Bij de wandelroutes kunt U kiezen uit 3, 9, 15 of 20 km. Ervaar wandelend de prachtige omgeving en loop bijvoorbeeld mee met tochten die vroeger gebruikt werden bij smokkelroutes!

Er is de hele dag gezellige live muziek aanwezig op meerdere plekken. Een echte schaapskudde loopt er rond en er is zelfs een levende kerststal aanwezig. Meerdere sfeervolle kraampjes staan opgesteld rondom de kerk en de grote verwarmde tent. De kerk is de hele dag geopend. Er is vermaak voor de kinderen en er zijn heerlijke hapjes en drankjes voor de inwendige mens. 

Kerstbomen verkoop

Natuurlijk kun je weer bij ons de kerstboom aanschaffen. Wees er snel bij want op=op. Er zijn4 verschillende hoogtes verkrijgbaar; 1.0, 1.5, 2.0 en 2.5 meter hoog. Er kan gekozen worden uit een boom met of zonder kluit. De bomen worden kort voor de kerstmarkt uit de grond gehaald zodat je een zeer verse boom hebt. Wil je verzekerd zijn van een mooie boom dan is ons advies om op tijd te komen.