Er is een gevarieerd programma deze gehele dag. Zo zijn er dit jaar vier wandeltochten uitgezet; Bij de wandelroutes kunt U kiezen uit 3, 9, 15 of 20 km. Ervaar al wandelend het prachtige coulisselandschap op deze routes, en met als rustpunt locatie bij het prachtige villa vossenbulten! Start is mogelijk vanaf 9.00 uur tot 13.00 uur

Er is de hele dag gezellige live muziek aanwezig op meerdere plekken zowel in de verwarmde tent als buiten op de markt maar ook in de Antonius zijn er optredens. Meerdere sfeervolle kraampjes staan opgesteld rondom de kerk en in de grote verwarmde tent. De kerk is de hele dag geopend met o.a. een expositie van schilderijen en een boekenkraam. Er is vermaak voor de kinderen en er zijn heerlijke hapjes en drankjes voor de inwendige mens. 

Kerstbomen verkoop

Natuurlijk kun je weer bij ons de kerstboom aanschaffen. Wees er snel bij want op=op. Er zijn 4 verschillende hoogtes verkrijgbaar; 1.0, 1.5, 2.0 en 2.5 meter hoog. Er kan gekozen worden uit een boom met of zonder kluit. De bomen worden kort voor de kerstmarkt uit de grond gehaald zodat je een zeer verse boom hebt. Wil je verzekerd zijn van een mooie boom dan is ons advies om op tijd te komen.